Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirstin päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen opettaja, Kirstin päiväkoti - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Kirstin päiväkodissa. Työsuhteen alkaessa 3-5 vuotiaiden ryhmässä.Kirstin päiväkoti muuttaa juuri remontoituihin tiloihin osoitteeseen Kirstintie 11 heti toimintakauden alkaessa.Yksikkö on moninainen ja käytämme päivittäin runsaasti erilaisia kielen tukemisen menetelmiä. Olemme kehitelleet Musapeda-menetelmän jota kaikki ryhmät toteuttavat sekä kielen kehityksen tueksi että musiikin ilon jakamiseksi.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksen opettajan tehtävästä, avointa mieltä moninaisuudelle sekä hyviä tiimityötaitoja

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Ritva Korpinen 043-8249064 ritva.korpinen@espoo.fi

Kirstin päiväkoti
Adress: Tuomarilantie 19 (Kirstintie 11), 02760 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren