Varhaiskasvatuksen opettaja, Kivimiehen päiväkoti, sijaisuus - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä uudessa, tammikuussa 2019 toimintansa aloittaneessa Kivimiehen päiväkodissa. Määräaikainen sijaisuus alle 3-vuotiaiden lasten ryhmässä.Varhaiskasvatusyksikössämme on kuusi ryhmää, joissa lapset alle 3-vuotiaista esiopetusikäisiin. Tammikuussa aloitti toimintansa neljä ryhmää ja 1.8.2019 avautuu kaksi ryhmää lisää. Samassa rakennuskokonaisuudessa toimii myös alakoulu.Kivimiehen varhaiskasvatusyksikkö sijaitsee Otaniemen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, mm. Aalto-yliopiston metropysäkille ja jokerilinja 550 pysäkille n. 400 m. Päiväkodin uudet, modernit tilat tarjoavat oivat mahdollisuudet mm. taide- ja liikuntakasvatukseen. Lähiympäristön retkeilymahdollisuudet ovat loistavat (meren läheisyys, Tapiolan monipuoliset kulttuuripalvelut). Teemme yhteistyötä Espoon esittävän taiteen koulun kanssa, joka tarjoaa lapsille sirkus- ja teatteriopetusta liikuntasalissamme.Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina mainittakoon mm. työsuhdematkalippu, sportti- ja kulttuuripassi sekä stipendikukkaro, josta voi anoa omalla ajallaan toteutuviin opintoihin tukea.Tervetuloa joukkoomme kehittämään uutta toimintakulttuuria yhdessä lasten, vanhempien ja työyhteisömme kanssa!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tiimityötaitoja, joustavuutta ja kehittävää työotetta.
Arvostamme innostunutta asennetta, lämminhenkisyyttä ja positiiviseen pedagogiikkaan sitoutumista.

Varhaiskasv.yksikön johtaja Marja Saarentaus-Mero 050 583 9497 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Kivimiehen päiväkoti
Adress: Lämpömiehenkuja 2, 02150 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren