Varhaiskasvatuksen opettaja, Kyyhkyspuiston päiväkoti, 2 tehtävää - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Kyyhkyspuiston päiväkotiin lisätään kaksi lapsiryhmää, kun ostopalvelupäiväkoti muuttuu kunnalliseksi päiväkodiksi. Tarvitsemme uuteen yksikköön vielä kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Ryhmien mitoitus on kaksi opettajaa ja lastenhoitaja.Toimintamme perustuu lapsuuden arvostamiseen, lasten yksilöllisyyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa. Panostamme erityisesti kaveritaitojen oppimiseen. Toimintamme on monipuolista, joten pääset käyttämään omia vahvuuksiasi pedagogiikan suunnittelussa ja toteutuksessa.Kyyhkyspuiston päiväkoti on keskusteleva ja työtä kehittävä työyksikkö. Toivomme joukkoomme tiimityötä osaavaa opettajaa.Asunnon saannissa avustan. Käytännössä kaikki ovat saaneet parissa viikossa asunnon Espoon asunnoita.Kyyhkyspuiston päiväkotiin on hyvät kulkuyhteydet Leppävaaran rautatieasemalta ja bussiterminaalilta. Kävelymatka on oikoteitä noin 10 minuuttia.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään reipasta asennetta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Voit olla loppuvaiheen opiskelija.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Arja Paananen 050 325 8629 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Kyyhkyspuiston päiväkoti
Adress: Kyyhkysmäki 8, 02650 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren