Tervetuloa iloiseen joukkoomme toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Haemme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa vakituisiin työsuhteisiin ja toinen nyt valittavista opettajista sijoittuu syksyllä työskentelemään esiopetusryhmässä.

Toteutamme monipuolista, lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta, jossa leikillä ja lapsen osallisuudella on keskeinen merkitys. Haluamme tarjota lapsille hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden oppia uusia asioita. Vanhempien kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen edistämiseksi.

Työyhteisössä näemme tärkeäksi kehittämismyönteisen ilmapiirin, jossa kaikkien osaaminen ja asiantuntemus huomioidaan. Rinnallasi työskentelee osaavien työkavereiden lisäksi kieli- ja kulttuuriryhmien opettaja sekä laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Laajalahden päiväkodissa toimii 7 lapsiryhmää. Päiväkotimme sijaitsee Tapiolan ja Leppävaaran välissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Olemme kävelymatkan päässä Villa Elfvikin luonnonsuojelualueesta.
Haemme lisäksi esiopetusryhmäämme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, tämän haun työavain ESPOO-03-918-21.

Tehtävät täytetään heti soveltuvien hakijoiden löydyttyä. Työ alkaa 2.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Laajalahden päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä positiivista asennetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Varhaiskasvatuksen_toimipaikat/Kunnalliset_paivakodit/Tapiola/Laajalahden_paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • ESPOO-03-907-21
  • 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2642,32 €/kk
  • 10.5.2021 - 24.5.2021 15:45
  • VarhaiskasvatusOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Aino Huttunen, aino.i1.huttunen@espoo.fi, p. 050 325 8624

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka!


Osoite: Kirvuntie 16, 02140 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Suggested jobs