Varhaiskasvatuksen opettaja, Laurinlahden päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laurinlahden päiväkoti - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Toimia varhaiskasvatuksen opettajana Laurinlahden päiväkodissa. Kyseessä on osaamisen lisäys eli ryhmissä on kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään pätevää ammatillista tutkintoa ja vahvaa suomenkielen taitoa

Marianne Kangasniemi 050-3605306 marianne.kangasniemi@espoo.fi

Laurinlahden päiväkoti
Adress: Kourakuja 1, 02320 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren