Varhaiskasvatuksen opettaja, Leppäsillan päiväkoti, 2 tehtävää - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Etsimme iloiseen joukkoomme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa.Leppäsillan päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä, pellon laidassa, metsän vieressä. Päiväkodissamme on kiinnitetty erityistä huomiota lasten liikuntakasvatukseen jo vuosien ajan. Lähiympäristömme mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja toiminnan.Olemme positiivinen, lämminhenkinen työyhteisö, jossa työskentelee erilaisia- yhteiseen päämäärään suuntaavia työntekijöitä. Kaiken toimintamme taustalla on sensitiivinen, kannustava ja lasta kunnioittava ilmapiiri. Keskeiset työskentelytapamme ovat leikki- ja pienryhmässä toimiminen. Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia ovat mm. työsuhdematkaetu, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa/vuosi, Eazybreak työsuhde-etu, sekä lukuisat harraste- ja liikuntaryhmät.Avustamme myös asunnon hankinnassa.Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään tuntemusta varhaiskasvatuslain sisällöstä, sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.
Arvostamme monipuolista työkokemusta.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tuula Wikberg 050 325 8631 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Leppäsillan päiväkoti
Adress: Pääskyskuja 11 A, 02620 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren