Varhaiskasvatuksen opettaja, Lintulaakson koulun esiopetuksen päivähoito - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Lintulaakson koulun esiopetukseen liittyvässä päivähoidossa. Työ alkaa sopimuksen mukaanLintulaakson koululla toimii kolme esiopetusryhmää. Esiopetuksesta vastaa suomenkielinen opetustoimi. Iltapäivällä ryhmissä on varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa.Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä lastenhoitajien kanssa. Työt koululla alkavat klo 12 ja työvuorosi päättyy klo 17.00. Aamupäivän varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee tarvittaessa esimiehen toisessa yksiköissä sekä käyttää aamupäivän aikaa suunnitteluun. Työaikasi on klo 9.15-17.00.Lintulaakson koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaarassa Lintuvaaran alueella, lähellä Sellon kauppakeskusta ja Leppävaaran juna- ja bussiasemaa.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten kanssa toimimisesta lapsiryhmässä sekä maahanmuuttajataustaisten perheiden kanssa työskentelystä.
Arvostamme sitoutunutta ja sensitiivistä asennetta lapsiryhmässä toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Joustava ja ammatillinen ote muuttuvissa tilanteissa on eduksi. Omaathan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot vanhempien ja työyhteisön kanssa.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen 050 325 8617 etunimi.sukunimi@espoo.fi tavoitettavissa 27.-28.6.2019 Varajohtaja Emilia Ruohonen etunimi.sukunimi@espoo.fi tavoitettavissa 29.7. alkaen

Lintulaakson koulu
Osoite: Linnuntie 13, 02660 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan