Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja,  Lintuvaaran päiväkoti - Esbo stad

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Lintuvaaran päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Lintuvaaran päiväkotiin. Päiväkodissamme on kolme ryhmää 0-5 -vuotiaille lapsille ja lisäksi viereisen koulun tiloissa toimii kaksi esiopetusryhmää. Tulet työskentelemään 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmässä. Lintuvaaran päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja tilamme on remontoitu v. 2016.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme. Tänä vuonna olemme keskittyneet vahvistamaan erityisesti lasten osallisuutta leikeissä. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti pienryhmätoiminta, yhteistyö ja kehittämismyönteisyys. Lasten kohtaaminen ja huomioiminen yksilöllisesti on meille tärkeää. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, haluamme kuulla sinusta pian!

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat pätevän varhaiskaisvatuksen opettajan sekä pätevän lastenhoitajan. Arjen työssä sinua tukevat konsultoivat kieli- ja kulttuuriopettaja sekä laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi pedagogiikasta yhdessä tiimisi kanssa. Tärkeä osa työtäsi on myös moniammatillinen yhteistyö sekä yhteistyö huoltajien kanssa. Yhteistyössä muun henkilöstön kanssa huolehdit siitä, että lapset oppivat ja kehittyvät turvallisessa ympäristössä.


Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.


Työpaikan nimi ja osoite: Lintuvaaran päiväkoti päiväkoti, Lintuparvenpuisto 5 A, 02660 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit, Lintuvaaran päiväkoti
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-213-23
  • 31.7.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 26.1.2023 - 20.2.2023 15:45
  • KuntaVarhaiskasvatuksen opettajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Nina Nuutinen, puh. 040 636 6140, nina.nuutinen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit, Lintuvaaran päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Lintuparvenpuisto 5 A, 02660 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Espoon kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb