Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, määräaikainen - Helsingin kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, etsitkö sinulle sopivaa määräaikaista sijaisuutta?

Meillä on eri mittaisia sijaisuuksia tarjolla ympäri Helsinkiä monenlaisissa ryhmissä. Jos et tällä hetkellä halua sitoutua vakituiseen tehtävään, mutta kaipaat pedagogista työtä omassa lapsiryhmässä ja tiimikavereita - jätä ihmeessä hakemus!


Monipuolista pedagogiikkaa Helsingissä

Tänä vuonna arjessamme näkyy erityisesti lasten tunne- ja kaveritaitojen vahvistaminen sekä lukemisen ja lukutaidon edistäminen. Minkä tunnetaidon sinä haluaisit lapsille opettaa?

Toiminnassa painottuu myös meillä pitkään käytössä ollut KETTU-malli, jonka avulla lapset pääsevät osalliseksi kestävän tulevaisuuden rakentamiseen. Helsingin kaupunki oppimisympäristönä tarjoaa ja lukuisia mahdollisuuksia toiminnalle ja oppimiselle. Tule mukaan retkeilemään ja ihmettelemään ilmiöitä!


Mitä odotamme sinulta?

Lapset kaipaavat vuorovaikutusta, jossa heidän pienetkin onnistumisensa sekä vahvuutensa huomataan ja ryhmässä jokainen saa olla oma ainutlaatuinen itsensä. Tiukan paikan tullen aikuinen auttaa säätelemään tunteita ja varmistaa, että yhteys palautuu. Päivän aikana lapsi oppii maailmasta leikkien, liikkuen ja taiteillen - yhdessä ihmetellen.

Olet etsimämme henkilö, jos tunnistit omaa opettajuuttasi näissä teemoissa. Varhaiskasvatuksen opettajana kohtaat lapset, huoltajat ja työkaverit arvostaen. Ammatillinen osaamisesi näkyy ryhmän pedagogiikassa - arviointi ja kehittäminen ovat luonnollinen osa työskentelyäsi. Meillä on käytössä erilaisia dokumentoinnin ja arvioinnin työkaluja. Tukea työhösi saat kollegoiden lisäksi päiväkodin johtajalta sekä yksikön varhaiskasvatuksen erityisopettajalta.

Miten homma etenee?

- Jätä hakemus ja kerro toiveistasi - olemme yhteydessä ja tarkennamme tilannettasi

- Tule haastatteluun, kerro rohkeasti osaamisestasi ja siitä, minkälaista pedagogiikka haluat toteuttaa

- Ehdotamme soveltuvalle hakijalle tämän toiveita parhaiten vastaavia tehtäviä

- Päiväkodin johtaja kutsuu tapaamiseen ja tekee rekrytointipäätöksen

Sijaisuuksien aloitus ja kesto määrittyvät päiväkotien tarpeiden mukaan. Sopivaa tehtävää etsimme sinun toiveesi huomioiden ja avoimesti keskustellen. Hakijoita haastatellaan ja valitaan tehtäviin jo hakuaikana, joten tilanne avoimien sijaisuuksien suhteen vaihtelee.

Helsingissä tarjoamme sinulle kiinnostavan ja merkityksellisen työn lisäksi:

- Monipuoliset henkilöstöedut: edut ja alennukset mm. joukkoliikenteestä ja pyöräilystä, museoista, teatterista sekä liikuntapalveluista

- Mahdollisuuden osallistua täydennyskoulutuksiin: monipuolista tarjontaa digitaidoista pedagogisiin sisältöihin tai hyvinvointiin

- Helsingin kaupungilla on käytössä palkitsemisjärjestelmä, jossa hyvä työsuoritus voi näkyä kertapalkkiona

- Edistämme tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta, ja osassa päiväkodeista on käytössä yhdenvertaisuuslisä 150 e/kk kelpoisuusedellytykset täyttäville työntekijöille

- Pankkia vastaavan henkilöstökassan

- Mahdollisuuden hakea työsuhdeasuntoa


Voit tutustua Helsingin kaupungin päiväkoteihin alueittain täällä: https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/paivakodit/lista-paivakodeista-alueittain
ja täältä: https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/toihin-meille/tutustu-meihin voi lukea, millaisia ajatuksia työstään meillä jo työskentelevillä on.


Meillä jokainen päivä on maailman tärkein. Jätä hakemus ja tule mukaan!

Kelpoisuusvaatimus:

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).


Huomioimme myös varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuvat sekä monipuolista työkokemusta varhaiskasvatuksesta omaavat hakijat.

Pääset hakemaan tehtävään täältä: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/kasko-02-1733-23

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/kasko-02-1733-23
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Noora Ekoluoma / HR-suunnittelija
040 1523866
noora.ekoluoma@hel.fi
Mimmi Heikkilä / HR-suunnittelija
040 8656592
mimmi.heikkila@hel.fi

Lisätietoja

Helsingin kaupunki

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Helsingin kaupunki edistää aktiivisesti tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Osoite: Työpajankatu 8, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb