Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua leikki ja luontoyhteyden vahvistaminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä monimuotoisessa, elämänmyönteisessä ja sitoutuneessa ilmapiirissä?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Mankkaan päiväkotiin. Päiväkodissamme on 7 eri ryhmää 1-7 -vuotiaille lapsille. Päiväkotimme uusi puurakenteinen laajennusosa valmistui juuri toukokuussa ja samassa pihapiirissä on myös toinen talo. Maalisudit on sielläkin heiluneet, joten valoisat tilat ovat hyvässä kunnossa. Työmaatakin vielä riittää, sillä nyt peruskorjataan pihapiirin kolmatta rakennusta. Ryhmä jossa tällä kaudella toimisit on viskari-eskariryhmä, joka sijaitsee uudessa laajennusosassa.

Mankkaan päiväkodin läheisyydessä niittyjen, puistojen ja metsien lisäksi on pieni ostoskeskus sekä Alepa, jonka vieressä on bussipysäkki, joten julkisilla pääsee ihan viereen.

Mankkaa on vihreä lippu päiväkoti. Haluamme kannatella lasten suhdetta luontoon ja metsä toimii osana oppimisympäristöämme. Kierrätys- sekä luonnonmateriaaleja hyödynnetään taidekasvatuksessa ja leikeissä. Vihreän lipun periaatteet johdattavat lapsia käytännön tekoihin luonnon hyväksi. Työyhteisömme on ammattitaitoinen, mutta ei ryppyotsainen.

Toimintamme perustuu monipuoliseen lapsilähtöiseen varhaiskasvatukseen, jossa leikillä, positiivisella pedagogiikalla ja luontoyhteydellä on keskeinen merkitys. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Työpaikan nimi ja osoite: Mankkaan päiväkoti, Vanhan Mankkaan kuja 2 B, 02180 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista ratkaisukeskeistä asennetta sekä kykyä aidosti läsnä olevaan vuorovaikutukseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Lisäksi arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/mankkaan-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Jaana Koivisto, jaana.koivisto@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Vanhan Mankkaan kuja 2 B, 02180 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb