Skip to main content
test

Moision päiväkotiin haetaan varhaiskasvatuksen opettajaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 8.1.2024. Tällä toimintakaudella työskentely tapahtuu Moision koulun tiloissa toimivassa esiopetusryhmässä.

Mitä toivomme sinulta? Lämmintä vuorovaikutusta ja läsnäoloa lasten kanssa, hyviä ryhmänhallintataitoja, empaattisuutta, sensitiivisyyttä, ymmärrystä ja halua käyttää positiivisen pedagogiikan menetelmiä. Esiopetus- ja varhaiskasvatussuunnitelmiin pohjautuva pedagoginen, toiminnallinen ja lasta osallistava työote ovat tärkeitä. Vastaat ryhmän pedagogisesta suunnittelusta ja toiminnasta. Esiopetuspätevyys luetaan eduksi. Hyvät tiimityötaidot ovat keskeinen osa työtä. Tiimiin kuuluu opettajan lisäksi kaksi lastenhoitajaa ja ryhmäavustaja.

Mitä tarjoamme sinulle? Mukavan työyhteisön, jossa panostetaan sekä lasten että aikuisten hyvinvointiin.
Moisioon on hyvät linja-autoyhteydet. Omalla autolla keskustaan ajaa nopeasti. Alue on rauhallinen. Luonto ja metsä ovat täällä lähellä. Lähiympäristöä hyödynnetään toiminnassamme paljon. Päiväkodissa toimii neljä ryhmää ja läheisellä Moision koululla esiopetusryhmä. Lisäksi tarjoamme avointa varhaiskasvatusta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukaan.

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.
- monipuolista henkilöstökoulutusta
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- polkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/parasta-aikaa
https://blog.edu.turku.fi/moisionphy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heljä Tuomisto, helja.tuomisto@edu.turku.fi, p. 040 661 0675
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Pohjoinen palvelualue, Moision päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Halikonkatu 8, 20400 Turku

Rekommenderade jobb