Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Niipperin päiväkoti - Esbo stad

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Niipperin päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajan sijaista päiväkotiimme, jossa on neljä eri varhaiskasvatusryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 2-5 -vuotiaiden Maahisten ryhmässä. Päiväkodissamme näkyvät vahvasti niin sosiaalinen kuin ekologinenkin kestävä kehitys. Olemme Vihreä Lippu -päiväkoti ja toivomme, että myös sinulla on kiinnostusta tämän toiminnan kehittämiseen. Meille on tärkeää, että lapset sekä aikuiset nähdään ja kohdataan päivittäin ja että jokaisella on tunne omasta kyvykkyydestään ja osallisuudestaan. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat yhdessä tiimisi muiden opettajien kanssa ryhmän varhaiskasvatuksen laadukkaan pedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Tärkeä osa työtäsi on yhdessä tiimisi kanssa havainnoida, dokumentoida ja arvioida lasten kehitystä ja oppimista sekä tehdä tiivistä kasvatusyhteistyötä vanhempien kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että päiväkodissamme on positiivinen ilmapiiri, jossa lasten on turvallista kasvaa, kehittyä ja oppia. Tässä työssä pääset varmasti heittäytymään ja elämään hetkessä sekä olemaan läsnä lasten isoissa ja pienissä ihmetyksen aiheissa. Erilaiset vahvuudet ovat rikkaus ja meillä pääset käyttämään omiasi!

Työssäsi sinua tukevat esihenkilösi lisäksi oma tiimisi, laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja yksikkömme muut varhaiskasvatuksen opettajat. Meillä on täällä avoin, positiivinen ja yhteistyökykyinen yhteisö, jossa haastavistakin hetkistä selvitään ajatuksella asiat asioina ja huumori on paras liima.

Työpaikan nimi ja osoite: Niipperin päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Jos sinulla on kokemusta varhaiskasvatuksen pedagogiikasta tai työskentelystä varhaiskasvatusikäisten kanssa kannattaa hakea, vaikka kelpoisuusvaatimusta et täyttäisikään.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15683

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa 7.-15.7. varhaiskasvatusyksikön johtaja Riikka Kiel, p. 040 5051184, riikka.kiel@espoo.fi ja 1.-15.8. varhaiskasvatusyksikön varajohtaja Piret Holopainen, p. 040 5533948, piret.holopainen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Alajuoksu 1, 02920 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb