Skip to main content
test

Haluatko päästä osaksi monipuolista päiväkotia, jossa erilaisten ryhmien kautta on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen? Koetko tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnäolevan vuorovaikutuksen? Tervetuloa meille töihin!

Niittykummun päiväkodissa toimii tulevana toimintakautena viisi lapsiryhmää ja tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille sekä esiopetusta 6-vuotiaille lapsille. Päiväkotimme sijaitsee Niittykummussa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella metroaseman välittömässä läheisyydessä ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Haemme nyt joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa opintovapaan sijaisuuteen. Tehtävä sijoittuu 1-4 -vuotiaiden lasten ryhmään. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkaa myös pidempään. Päiväkodissamme työskentelee ammattitaitoisia ja työhönsä sitoutuneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Me arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista käsin ja osallistamme lapsia aktiivisesti.

Monipuolisella pihallamme pystyy järjestämään monenlaisia leikkejä ja pelejä. Kaikki ryhmät retkeilevät säännöllisesti hyödyntäen lähiluontoa sekä erilasia retkikohteita. Työyhteisössämme vaalimme positiivisuutta ja huumoria. Vanhemmilta saamme paljon hyvää palautetta.

Alakerran ryhmillä on yhteinen oma aidattu piha, joka on erotettu muiden ryhmien pihasta varmistaen kaikille leikkirauhan. Yläkerran ryhmät ulkoilevat omalla isommalla pihalla. Kaikki ryhmät toimivat paljon pienryhmissä ja oppimisympäristöä kehitetään jatkuvasti. Kaikkien ryhmien tukena toimii kokenut laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina sekä pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta. Hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Niittykummun päiväkoti, Kappelirinne 1, 02200 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa. Arvostamme lisäksi lämminhenkistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kohdata vanhemmat ja lapset yksilöllisesti.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15685

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Päiväkodin varajohtaja Minna Halminen
p. 040-636 61 50
minna.halminen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kappelirinne 1, 02200 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb