Varhaiskasvatuksen opettaja, Nupurin päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen opettaja, Nupurin päiväkoti - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Etsimme arkijärkistä, sensitiivistä, innostuvaa/innostavaa ja innovatiivista varhaiskasvatuksen opettajaa Nupurin päiväkotiin.Nupuri päiväkoti sijaitsee Nuuksion kansallispuiston kainalossa, metsäretkien luvatuissa maisemassa. Fyysinen rakennus koostuu ns vanhasta ja uudesta osasta. Talossa toimii 5 ryhmää, joista nyt tarvitsemme opettajaa 5-vuotiaiden ryhmään.Kasvatusperiaatteenamme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämänmyönteisiä lapsia.Vasun mukaisesti teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa, huomioden sekä lasten että vanhempien osallisuuden.Työyhteisössämme vallitsee mukava tekemisen meininki ja hyvä työilmapiiri. Kaikki auttavat toisiaan ja meillä jokainen kasvattaja osallistuu päiväkodin kaikkien lasten arkeen ryhmäjaosta riippumatta.Työn aloitus on 1.8. tai vaikka jo aiemmin sopimuksen mukaisesti.Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään :- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja työyhteisötaitoja.- Lapsilähtöistä työtapaa, positiivista pedagogiikkaa. Vasun perusteiden tuntemista.- Halua kehittää ja kehittyä työssä.
Arvostamme :- Sensitiivistä työotetta, positiivista asennetta.- Halua joustaa työyhteisön toimivuudeksi.- Tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Mertaniemi 046 8771538 jaana.mertaniemi@espoo.fi

Nupurin päiväkoti
Adress: Brobackantie 1-3, 02820 Espoo

Mer om arbetsgivaren