Varhaiskasvatuksen opettaja - Oulun kaupunki

Haettavana on VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN sijaisuus Teknologiakylän päiväkodissa.

Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.5.2022 saakka. Tehtävä sijoittuu työsuhteen alkaessa alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 26§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta pienten lasten pedagogiikkaa ja sen kehittämistä kohtaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55A. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/4597/2021. Hakemus on toimitettava 3.8.2021 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aikaisemmin sisäisesti hakeneet otetaan ulkoisessa haussa huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/teknologiakylan-paivakoti/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa 2.-3.8. päiväkodin johtaja Helena Hautala, p. 040 703 6459 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Teknologiakylän päiväkoti

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kaitoväylä 8, 90570 Oulu

Rekommenderade jobb