Varhaiskasvatuksen opettaja / Punahilkan päiväkoti - Vasa stad

Varhaiskasvatuksen opettaja / Punahilkan päiväkoti

Vaasan kaupunki hakee kahta varhaiskasvatuksen opettajaa tai sosionomia ajalle 12.8.-31.12.2019 ja yhtä ajalle 12.8.2019-31.5.2020 Punahilkan päiväkotiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 6 luvun 26 § tai 27 § mukainen kelpoisuus.

Punahilkan päiväkoti on Vaasassa Korkeamäellä sijaitseva moderni ja monipuolinen päiväkoti. Päiväkodissa toimii 12 ryhmää joista 9 suomenkielistä ja 3 ruotsinkielistä. Päiväkodissa toimii kaupungin vuorohoito molemmilla kielillä. Nyt avoinna olevat sijaisuudet ovat suomenkielisissä ryhmissä: 2 ns. päiväryhmissä ja 1 vuorohoidossa (sisältää ilta- ja viikonloppuvuoroja). Yksi sijaisuuksista kestää 31.5.2020 saakka ja kaksi 31.12.2019 saakka.

Punahilkassa työskentelee n. 60 rautaista ammattilaista juuri valmistuneista aina pitkän uran tehneisiin konkareihin. Päiväkodin henkilökunta koostuu sekä naisista että miehistä, joilla kaikilla on tavoitteena toteuttaa monipuolisesti varhaiskasvatussuunnitelmaa varhaiskasvatuslakia noudattaen, ja olla hyvä ja kuunteleva aikuinen lapselle.

Punahilkan päiväkodin tilat ovat monipuoliset. Päiväkodissa on suuri liikuntasali erinomaisine liikunta- ja musiikkivälinein. Pienryhmätiloja on useita mm. vesileikki jonka yhteydessä on sauna.

Ympäristöä päiväkodin rakennuksen ulkopuolella käytetään ahkerasti. Lähistöllä sijaitsevat monitoimiviheriö, merenranta metsineen ja rakennettu ympäristö ovat oppimisympäristöinä mielenkiintoisia ja antavat loistavat mahdollisuudet mm. ulkona oppimiseen. Myös lähistöllä sijaitseva jäähalli on päiväkotimme käytössä syksyisin.

Edellytämme varhaiskasvatuslain 6 luvun 26 § tai 27 § mukaista kelpoisuutta.
Arvostamme esiopetuskelpoisuutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jossa sinulla on taustastasi riippuen mahdollisuus oppia uutta tai tuoda työkokemuksesi työyhteisömme käyttöön.

Tule mukaan tekemään maailman vaikuttavinta työtä kehittyvään ja avoimeen työyhteisöön!

Koeaika on 2-5 kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Hallinnollinen päiväkodinjohtaja Jukka Jalkanen puh. 040 575 0185 (15.-16.7)
Päiväkodinjohtaja Jaana Rintala puh. 040 829 2870 (30.7. alkaen)

Sivistystoimi / Punahilkan päiväkoti
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.

Tutustu työnantajaan