test
Varhaiskasvatuksen opettaja, Revelnin päiväkoti - Korsholms kommun

Sivistyspalvelut/Mustasaaren kunnan varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen opettajaa Revelnin päiväkotiin (pidennetty hakuaika).

Määräaikainen työ alkaa mahdollisimman pian. Määräaikainen työ 31.5.2022 saakka, jatko mahdollinen (alkusijoituspaikka Revelnin päiväkoti). Revelnin päiväkoti on suomen- ja ruotsinkielinen yksikkö Mustasaaren kunnassa, ja se sijaitsee Sepänkylässä.

Työtehtävään vaaditaan:
- sopiva ammattitutkinto, varhaiskasvatuksen opettaja, tai opinnoissa loppusuoralla oleva henkilö
- hyvä suomen kielen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito
- henkilöltä edellytetään innokkuutta ja vastuuntuntoa

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, luovuutta, innokkuutta ja aloitekykyä. Hyvät sosiaaliset taidot ovat myös tarpeellisia työtehtävään.

Varhaiskasvatuksen opettajana sinulla tulee olla osaamista ja tietoutta varhaiskasvatuksen pedagogiikasta. Osaat olla ammatillisesti paneutunut ja yhteistyö lasten, lasten vanhempien ja muun henkilökunnan kanssa toimii hyvin. Olet aidosti kiinnostunut työskentelemään lasten kanssa ja sinulla on luovaa ajattelukykyä. Hyvät tiimitaidot ovat myös eduksi.

Työ on kokoaikatyö. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on kolme kuukautta.

Valitun tulee esittää ennen työn aloitusta rikosrekisteriote lain 504/2002 mukaisesti.

Hakemukset vain Kuntarekryn kautta viimeistään 8.12.2021 klo 16.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palveluesimies Kaj Ikola, kaj.ikola@korsholm.fi, puh. 044 727 1384.

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, sivistyspalvelut

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla.

Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb