Varhaiskasvatuksen opettaja, Ruusulinnan päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ruusulinnan päiväkoti - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Ruusulinnan päiväkodissa.Työpaikka työsuhteen alkaessa on 2-4-vuotiaiden ryhmässä. Ruusulinnan päiväkoti sijaitsee Sellon lähettyvillä, mikä tarjoaa todella monipuolisen oppimisympäristön mm. pulkkamäkineen ja teatteriesityksineen. Ruusulinnassa on pitkälle vietyä mediakasvatusta ja hyvin toimiva vanhempainyhdistys. Ruusulinnassa on toimivat ja muuntautuvat sisätilat ja ryhmiä 1-5-vuotiaille on alueen hoitotarpeesta riippuen 3-5. Keväällä 2019 meillä toimii 5 ryhmää.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Sanna Siltanen, Varhaiskasvatusyksikön johtaja 0503258607 sanna.m2.siltanen@espoo.fi Mirjami Kemell, varajohtaja 0438273292 mirjami.kemell@espoo.fi

Ruusulinnan päiväkoti
Adress: Huvilinnantie 4, 02600 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintaamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren