Varhaiskasvatuksen opettaja, Seilimäen päiväkoti - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen työyhteisöömme. Ensi syksynä opettaja tehtävät ovat 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmässä, jossa on 15 lasta. Seilimäen päiväkoti sijaitsee Mankkaalla rauhallisella pientaloalueella, luonto on lähellä ja se on tärkeä osa oppimisympäristöämme. Toimintamme perustuu positiiviseen pedagogiikkaan.Seilimäen kasvatusyhteisö on vahvasti sitoutunut yhteisöllisyyteen. Toisten auttaminen ja kunnioittava vuorovaikutus luovat paitsi hyvän työilmapiirin, myös lapselle turvallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön.Tule mukaan joukkoomme kehittämään vasun mukaista toimintaa Seilimäen päiväkodissa! Espoon kaupunki työnantajana on koulutusmyönteinen ja tarjoaa monipuolisen koulutus tarjonnan lisäksi lukuisia muita työpaikkaetuja mm. työsuhdematkalipun, liikunta/kulttuuriedun ja työsuhdeasuntoja.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja lasten, heidän vanhempiensa, yhteistyökumppaneiden ja koko työyhteisön kanssa.
Arvostamme myönteistä asennetta oman osaamisen kehittämiseen.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tuula Barck 050 522 1802 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Seilimäen päiväkoti
Osoite: Seilimäki 24, 02180 Espoo

Tutustu työnantajaan