test
Varhaiskasvatuksen opettaja sijaisuus Lukkarin koulun alkuluokka - Nurmijärven kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja Kirkonkylän päiväkoti / Lukkarin alkuluokkaNurmijärvi - positiivinen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka palveluksessa työskentelee noin 1800 ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta n. 2100 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä.

Oletko sinä uusi ilmiöntekijä?

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa sijaisuuteen ajalle 1.2.2022-3.6.2022. Työpaikka on työsuhteen alkaessa Kirkonkylän päiväkoti / Lukkarin koulun alkuluokka.

HAE MEILLE, JOS SINULLA ON

  • kehittävä ja positiivinen työote
  • pedagogista näkemystä ja taitoja
  • puheeksi ottamisen- ja tiimityöskentelyn taidot
  • suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoja sekä TVT-taitoja
TARJOAMME SINULLE
  • Osaavat ja motivoituneet ammattilaiset, jotka ottavat ilolla vastaan
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua huippuosaajaksi
Edellytämme tehtävässä tavoitteiden mukaista pedagogista osaamista, kehittävää työotetta ja positiivista asennetta. Odotamme puheeksi ottamisen- ja tiimityöskentelyn taitoja. Edellytämme myös suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoja sekä TVT-käyttötaitoja.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti. Tehtävässä sovelletaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikostaustaote.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Sari Saksholm p. 040 317 4064.

Hakuaika päättyy 24.1.2022 klo 15.00 tai sopivan hakijan löytyessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Toivomme, että jättäisit itsestäsi hakemuksen lisäksi noin minuutin pituisen videoesittelyn.

Odotamme yhteydenottoasi!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Sari Saksholm p. 040 317 4064.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb