Skip to main content
test

Tervetuloa Hollolaan: https://youtu.be/iMhbsydTw80

Varhaiskasvatuksen opettajan/sosionomin tehtävät Hollolan varhaiskasvatuksessa. Olisitko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen opettaja/varhaiskasvatuksen sosionomi? Meillä pääset toteuttaman työtä koulutuksesi mukaisesti laatu, leikki ja pedagogiikka edellä, yhdessä ammattitaitoisen varhaiskasvatuksen tiimin kanssa.

Avoinna on varhaiskasvatuksen opettajan/sosionomin vakituinen toimi Hämeekosken päiväkodissa 8.1.2024 alkaen.

Hollolassa on monta luontoa ja monta erilaista tunnelmallista yksikköä. Vahvuuksiamme ovat yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja ammattitaitoiset esihenkilöt. Laadukas varhaiskasvatus toteutuu meillä leikissä, oppimisen kokopäiväpedagogiikan ja lasten tarpeiden huomioimisen kautta. Alueelliset varahenkilöt ja varhaiskasvatuksen erityisopettajat ovat tukemassa laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamista kanssasi.

Tule innostuneeseen varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon hirveen ihanaan Hollolaan tekemään parhaita lapsiperhepalveluita. Haemme positiivista, energistä, arjesta ja leikistä innostuvaa varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolla on hyvät ryhmänhallintataidot ja halua kehittää yhteistä toimintakulttuuriamme. Arvostamme leikillisyyttä, lapsilähtöisyyttä, sensitiivisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Varhaiskasvatussuunnitelman mukainen pedagoginen osaaminen on työsi kivijalka ja lapsi, leikki sekä hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä.

Varhaiskasvatuksen opettajan/sosionomin tehtävänä on toimia lapsiryhmänsä vahvana pedagogisena asiantuntijana, tiimin vetäjänä ja suunnan näyttäjänä. Kyky oma-aloitteiseen työskentelyyn on tärkeää. Työtä tehdään yhteisöllisesti moniammatillisissa tiimeissä. Varhaiskasvatuksen opettajana/sosionomina osallistut yksikkösi peda-tiimiin, jolloin vaikutat koko yksikön pedagogiseen osaamiseen ja toimintakulttuurin rakentumiseen. Pääset kehittämään kunnan yhtenäistä varhaiskasvatusta myös yksikkörajojen ulkopuolisissa kehittäjäryhmissä.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (13.7.2018/540) 26§/27§ ja 75 § mukainen pätevyys. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työkieli on suomi. Tehtävässä noudatetaan OVTES/KVTES:n mukaista koeaikaa. Noudatamme savuttomuuden ja tuoksuttomuuden periaatteita. Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi mihin yksikköön/yksiköihin haet.

" Hollolan varhaiskasvatuksessa olemme sitoutuneet lapsen leikin, leikkitaitojen ja luontosuhteen vahvistamiseen sekä kielen kehityksen tukemiseen. Kaiken toimintamme perustana on positiivisen pedagogiikan toteuttaminen ja olemassa olevan hyvän vahvistaminen. Pidämme tärkeänä päivittäisiä ihmisten välisiä kohtaamisia. Kohtaamisen mahdollistaa hyvin organisoitu, kiireetön arki, jossa jokaista hetkeä osataan arvostaa. Hoidon, kasvatuksen ja oppimisen perustana on hyvä ja lämmin vuorovaikutus. " - Hollolan vasu

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen lähiesimies Mila Kemppainen p. 0447801292
Varhaiskasvatuksen lähiesimies Taru Lokka p. 0447801393

Lisätietoja

Hollolan kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Varhaiskasvatus

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 600 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Terveystie 8, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb