Espoon kaupungin suomenkielinen varhaiskasvatus etsii joukkoonsa mielellään valmistumisvaiheessa olevia varhaiskasvatuksen kandeja ja sosionomeja varhaiskasvatuksen opettajien sijaisiksi. Etsimme myös valmistuvia varhaiskasvatuksen opettajakelpoisia henkilöitä vakinaisiin tehtäviin. Tehtävät sijoittuvat eri puolille Espoota.

Lisäksi etsimme lastenhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Tehtävät sijoittuvat eri puolille Espoota.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista.

Toimintamme perustuu lapsuuden arvostamiseen, lasten yksilöllisyyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Edellytämme sinulta ko. hakemaasi tehtävään nähden mielellään loppuvaiheen alan opintoja. Omaathan myös sopivaa reipasta asennetta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Oletko sinä etsimämme alan osaaja? Jätä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Sovitaan juuri Sinulle sopiva työkokonaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antavat varhaiskasvatusyksiköiden johtajat. Yhteystiedot/alueittain löydät verkkosivuiltamme ( https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Varhaiskasvatuksen_toimipaikat/Kunnalliset_paivakodit )

Tervetuloa joukkoomme!

Työaika: 38 h 45 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatusyksiköiden johtajat

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Osoite: ., 02770 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka!