Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Suvelan päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen tehtävään Suvelan päiväkotiin. Päiväkodissamme on 5 eri ryhmää 1-6 vuotiaille lapsille. Ainakin aluksi työskentelet 3-5 vuotiaiden lasten Sirkut-ryhmässä.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti leikki, leikillisyys ja erilaiset kulttuurit. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi tulee kuulluksi ja uskomme jokaisen lapsen menestystarinaan. Näemme että kasvattajalla on tässä vahva rooli olla rakentamassa ja tukemassa jokaisen lapsen menestystarinaa.

Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi pedagogiikasta ja tiimisi johtamisesta. Tärkeä osa työtäsi on myös työyhteisötaidot.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että jokainen lapsi tulee kuulluksi ja pääsee aktiiviseksi toimijaksi omassa ryhmässään.
Tässä työssä pääset heittäytymään ja kokemaan upeita asioita yhdessä osaavan tiimin ja työyhteisön kanssa.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen opettajan työssä palkitsevinta on nähdä miten omalla työpanoksellasi on päivittäin valtava merkitys lapselle ja myös mitä se tuottaa pitkälle elämään.

Tuleva tiimisi:
Arjen työssä sinua tukevat ryhmän lastenhoitajat. Esihenkilösi on valmiina auttamaan ja tukemaan sinua työssäsi. Meillä on huumorintajuinen työyhteisö, jossa kukin saa olla oma itsensä ja se tuokin loistavan rikkauden meidän työyhteisöön. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä antaen positiivista palautetta eri yhteyksissä.

Työpaikan nimi ja osoite: Suvelan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.
Tässä päiväkodissa kelpoisuuden omaaville työntekijöille maksetaan kannustuslisää ajalla 1.8.2022 - 31.7.2023. Lisän suuruus on 160 € / kk ja se maksetaan tehtäväkohtaisen palkan päälle.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme leikillisyyttä, innovatiivisuutta, vahvoja vuorovaikutus- ja tiimitaitoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15585

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Jarno Kivinen, jarno.kivinen@espoo.fi, 0405068781.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"


Osoite: Kirstintie 18, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb