Varhaiskasvatuksen opettaja, Taavinkylän lastentalo, 2 tehtävää - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen opettaja, Taavinkylän lastentalo, 2 tehtävää

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Mankkaanpuron koulun esiopetukseen liittyvässä varhaiskasvatuksessa. Esiopetusryhmiä on kaksi ja molemmissa ryhmissä on 22 esioppilasta, jotka tarvitsevat myös varhaiskasvatuksen - oman varhaiskasvatusopettajan. Esiopettajat ovat koulun esiopettajia, mutta he ovat myös sinun yhteistyökumppaneita. Varhaiskasvatuksen tiimejä on kaksi, joihin molempiin kuuluu kaksi lastenhoitajaa ja opettaja. Tarvittaessa sijoitut hetkellisesti työskentelemään aamupäiväisin muualle Tapiolan alueella.Työpaikkasi on Taavinkylän lastentalo, Nauhakuja 4, mutta työpisteesi on Mankkaanpuron koulu, Vanhan-Mankkaantie 17.Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään sitoutuneisuutta ja ammatillista työotetta lapsiryhmän toimintaan sekä toiminnan kehittämiseen varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti yhdessä tiimisi kanssa. Joustava ote muuttuvissa tilanteissa on eduksi. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja vanhempien, lasten ja henkilökunnan kanssa.
Arvostamme ammattiosaajaa, jolla on positiivinen asenne tehdä hyvää pedagogista työtä yhdessä toisten kasvattajien kanssa.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Lind Päivi 050 361 4409 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Taavinkylän lastentalo
Osoite: Nauhakuja 4, 02180 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan