Skip to main content
test

Haemme Toivakan kunnan varhaiskasvatukseen ensisijaisesti varhaiskasvatuksen opettajia lisäresurssiksi vuoden ajaksi mahdollistamaan ja tukemaan kolmitasoisen tuen uudistuksen toteutumista Päiväkoti Touhuvakkaan ja Ruuhiryhmään Kankaisille.

Kelposuusehtona tehtävään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Kelpoisuusehtoja täyttävien opettajian puuttuessa huomioimme myös muut varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisen kelpoisuuden täyttävät varhaiskasvastuksen työntekijät, joilla on kokemusta päiväkotityöstä ja tuen antamisesta varhaiskasvatuksessa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät opettajien kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) tai kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti(KVTES). Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Tehtäviin valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Toimessa edellytetään huumausainetestiä koskevan todistuksen esittämistä. Huumausainetesti tehdään työhöntulotarkastuksen yhteydessä Toivakan kunnan työterveyshuollossa.
Toivakan kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.toivakka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Neija Lepistö, neija.lepisto@toivakka.fi

Lisätietoja

Toivakan kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Jussilanpuisto 5, 41660 Toivakka
Toivakan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb