Skip to main content
test

Uusi ja upea päiväkotimme odottaa juuri Sinua varhaiskasvatuksen opettaja! Tervetuloa joukkoomme luomaan lapsille ja toisillemme hyvinvoivaa yhteisöä ja myönteistä ilmapiiriä sekä monien mahdollisuuksien varhaiskasvatusyksikköä.

Perkkaan päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Sijainti mahdollistaa monipuolisten oppimisympäristöjen hyödyntämisen varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Päiväkodin toiminta käynnistyy tammikuun 2024 alussa.

Päiväkodissamme on 12 ryhmää. Päiväkodin johtamisrakenne on vahva, sillä kokenut johtaja saa työparikseen apulaisjohtajan kevätkaudella 2024. Lisäksi päiväkodissa on johtajan, apulaisjohtajan sekä laaja-alaisen erityisopettajan johtotiimirakenne.

Haluamme luoda yhdessä Perkkaan päiväkotiin moninaisen toimintakulttuurin, jossa yhteisöllisyys, myönteisyys ja suvaitsevaisuus ovat läsnä kaikissa hetkissä niin lapsille kuin aikuisillekin. Meille on tärkeää, että keskustelemme avoimesti yhteisistä merkityksellisistä asioista. Keskitymme lapsen sensitiiviseen kohtaamiseen, yhteiseen pedagogiseen suunnitteluun ja ryhmärajoja ylittävän yhteistyön tekemisen eri tapoihin. Painotamme toiminnassa moniammatillista yhteistyötä.

Sinä pedagogiikan osaaja, jolla on hyvät yhteistyötaidot pääset kehittämään varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman mukaista toimintakulttuuria yhteistyössä lasten, perheiden ja muiden varhaiskasvattajien kanssa. Olet vastavalmistunut tai kokenut konkari, tule Perkkaan päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta ja esiopetusta. Tarjoamme sinulle moniammatillisen ja työtäsi tukevan ymäristön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Jos myös sinä haluat tehdä töitä näiden teemojen parissa, haluamme kuulla sinusta pian.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen varhaiskasvatuksen opettajan työhösi. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa työhön liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajakollegoihin.

Tehtäväsi: Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi toiminnan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä yhteistyössä tiimisi kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että toiminta on laadukasta ja tavoitteiden mukaista.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisuusehdot täyttävän ja soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Edellytämme: - perehtyneisyyttä toimintaa ohjaaviin asiakirjoihin - vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja - kehittävää työotetta - vahvaa sitoutumista työhön - kykyä itsensä johtamiseen - osalta valittavista edellytetään kelpoisuutta esiopetuksen antamiseen

Arvostamme kokemusta moninaisista varhaiskasvatuksen työympäristöistä sekä kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti. Myönteisyys sekä vahvuusperusteinen ajattelu ja asenne ovat apuna arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Työpaikan nimi ja osoite: Perkkaan päiväkoti, Luutnantinkuja 2, 02600 Espoo Työaika: 38 h 15 min/viikko Tehtävä on vakinainen.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran palvelualue/Itä, Leppävaara/Itä kunnalliset päiväkodit, Perkkaan päiväkoti
  • KokoaikatyöTyöpaikkaVakinainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2723-23
  • 13
  • 7.12.2023 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2900 €/kk
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 17.10.2023 - 30.11.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen opettajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Sari Saarinen, sari.m.saarinen@espoo.fi,
p. 040 634 4235

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran palvelualue/Itä, Leppävaara/Itä kunnalliset päiväkodit, Perkkaan päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen.

Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Luutnantinkuja 2, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb