Varhaiskasvatuksen opettaja-varajohtaja - Oulun kaupunki

Proomupuiston ja Metsämarjan päiväkodeissa on uudelleen haettavana VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA-VARAJOHTAJAN määräaikainen tehtävä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2021 saakka. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus myös jatkolle kevätkaudelle.

Tehtävässä toimit omassa lapsiryhmässä ja lisäksi päiväkodin johtajan työparina ja mahdollisena sijaisena.

Varhaiskasvatuksen opettaja-varajohtajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 26§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Eduksi luetaan kasvatustieteen maisterin tutkinto.

Lisäksi edellytämme työkokemusta varhaiskasvatuksen opettajan tehtävistä sekä vahvaa pedagogista näkemystä. Edellytämme myös kiinnostusta toimia kahden yksikön ja perhepäivähoidon varajohtajana positiivisella ja kannustavalla työotteella. Kokemus varajohtajan tehtävistä, organisointitaidot, joustavuus ja paineensietokyky luetaan eduksi.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7875/2021. Hakemus on toimitettava 24.9.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/proomupuiston-paivakoti/etusivu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse päiväkodin johtaja Sari Paananen, etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Proomupuiston päiväkoti

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Santaholmantie 86, 90830 Haukipudas

Rekommenderade jobb