Varhaiskasvatuksen opettaja-varajohtaja - Oulun kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja-varajohtaja

Haettavana on VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA-VARAJOHTAJAN määräaikainen tehtävä Jatulintarhan päiväkodissa ajalle 28.10.2019 - 9.9.2020. Tehtävään kuuluu varhaiskasvatuksen opettajan työtehtävät 3-5- vuotiaiden ryhmässä sekä varajohtajan työtehtävät 9 ryhmäisessä päiväkodissa.

Varhaiskasvatuksen opettaja-varajohtajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Eduksi luetaan kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä kokemus varajohtajan tai muista vastaavista tehtävistä.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki. Kirjallisessa hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8445/2019. Hakemus on toimitettava 20.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/jatulin-tarha/etusivu

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodin johtaja Sari Alahäivälä, p. 0400 178 193 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut, Jatulintarhan päiväkoti
Osoite: Jokelantie 18, 90830 Haukipudas

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka. Oulun kaupunki on savuton työpaikka.