Skip to main content
test

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa pedagogiseksi lisäresurssiksi. Pääset työssäsi mallintamaan pedagogisia työskentelytapoja ja toimimiaan hyvässä yhteistyössä ryhmän kasvatusvastuullisen henkilöstön ja huoltajien kanssa. Pääset kehittämään varhaiskasvatussuunnitelman mukaista lasten kasvua, oppimista ja kehitystä tukevaa, monipuolista ja innostavaa toimintaa.

Tehtävä rahoitetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön Tasa-arvo 3 -hankkeesta. Hankkeen tavoitteena on edistää varhaiskasvatuksessa olevien lasten tasa-arvon ja inkluusion toteutumista kehittämällä ja vakiinnuttamalla uusia toimintamalleja. Tässä on hieno mahdollisuus päästä syventämään omaa asiantuntijuutta opettajana ja samalla kehittämään uutta!

Kirstin päiväkoti on mukana Suvelan alueen Huomaa Hyvä koulutuskokonaisuudessa ja koko yksikössä toteutetaan vahvasti Musapeda-toimintamallia.

Kirstin päiväkodissa toimii 6 lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu 11 varhaiskasvatuksen opettajaa,1 ryhmävarhaiskasvatuksen erityisopettaja ja 6 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee Espoon keskuksessa keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.

Työpaikan nimi: Kirstin päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Palvelussuhteen ajankohta: 11.4.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2022

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kirstin-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Ritva Korpinen puh:043-8249064 ritva.korpinen@espoo.fi

Lisätietoja

Kirstin päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kirstintie 11, 02760 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb