Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen tai leikin kehittäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko lähteä ideoimaan ja kehittämään uutta toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä? Tule Vermon päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta! Uudet, upeat tilat tarjoavat loistavan mahdollisuuden uuden toimintakulttuurin kehittämiselle. Tiloissamme korostuu sekä toiminnallisuus että ryhmien välisen yhteistyön mahdollisuus.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Vermon päiväkotiin. Päiväkodissamme on 6 ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Ryhmistä yhdessä tulee toimimaan esiopetus vuonna 2022-2023. Haemme opettajaa toisen opettajan työpariksi 1-2-vuotiaiden ryhmään. Tiimissä työskentelee lisäksi varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivisuus sekä yhdessä tekeminen ja osaamisen jakaminen. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi ja aikuinen tulee kuulluksi ja saa olla osallisena Vermon päiväkodissa. Varhaiskasvatuksen opettajana toimit varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja vastaat laadukkaan pedagogiikan toteutumisesta osana tiimiä ja työyhteisöä. Vermossa sinulla on loistava mahdollisuus hyödyntää ja jakaa ammatillista osaamistasi. Rakenteisiimme kuuluu opettajien suunnittelu- ja arviointiaika sekä kollegiaalinen tuki yhteistyössä yksikön muiden opettajien kanssa.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Työpaikan nimi ja osoite: Vermon päiväkoti, Vermonkuja 4
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Edellytämme aktiivista ja kehittävää otetta uuden toimintakulttuurin luomiseen. Lisäksi edellytämme, että olet työssäsi sensitiivinen ja lapset yksilöllisesti huomioiva.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti ja arvostavasti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Pidämme tärkeänä oman osaamisen ylläpitämistä ja halua kehittyä.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Miia Sultsi, miia.sultsi@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Vermonkuja 4, 00370 Helsinki
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb