Varhaiskasvatuksen opettaja - Vihdin kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vihdin kunta järjestää joustavasti monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja vihtiläisten lapsiperheiden tarpeisiin vastaten. Tavoitteena on mahdollistaa lapselle hyvä ja huoleton arki huomioiden hänen ainutkertaisuutensa. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Haemme Huhmarnummen päiväkotiin, hyvät tiimitaidot omaavaa ja työhönsä positiivisesti asennoituvaa varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, 1.8.2019 alkaen. Työntekijän tulee ymmärtää työnsä merkitys lapsen oppimisen, kasvun ja kehityksen tukijana.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Huhmarnummen päiväkodin johtaja Päivikki Juntunen, puh. 050 566 1184, tai paivikki.juntunen(at)vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Huhmarnummen päiväkoti
Osoite: Pihtisillantie 109, 03150 Huhmari

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan