test

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa on haettavana

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TOIMI

Oletko innostava, varhaiskasvatussuunnitelman mukaisen kehityksen ja oppimisen tuen pedagogisen toiminnan suunnittelun, kehittämisen ja toteuttamisen asiantuntija? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.
Tule varhaiskasvatuksen opettajaksi ekologiseen ja elinvoimaiseen Nokian kaupunkiin toteuttamaan rohkeita uusia toimintamalleja. Nokian kaupunki on mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -mallissa. Mallin tavoitteena on edistää lapsen oikeuksien toteutumista ja kehittää kaupungin palveluja, hallintoa ja päätöksentekoa lapsiystävällisemmäksi. Arvostamme lapsen oikeusperustaista työotetta.

Uskomme vahvasti inklusiiviseen toimintakulttuuriin kaikkien lasten kehitykseen, oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Lapsen varhaiskasvatus sekä tarvittavat pedagogiset ja mahdolliset rakenteelliset tukitoimet järjestetään osana lapsiryhmän päivittäistä toimintaa kaikkien lasten osallisuutta tukien.

Hyvinvointiasi tukevat Terveystalon työterveyspalvelut.

Nokian kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Huolehdimme henkilöstön jatkuvasta kouluttamisesta ja osaamisen kehittämisestä. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaavat ensisijaisesti sähköpostitse:
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Varhaiskasvatus yksikön johtaja Niina Koskinen

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Määräaikainen työsuhde täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan päättyen 31.5.2022. Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuus määräytyy Varhaiskasvatuslain (540/2018) asetuksen (608/2005) mukaisesti. Paikkaa täytettäessä huomioidaan myös varhaiskasvatuksen opintoja suorittavat hakijat.

Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6§ 2 mom.) viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavia pyydetään tuomaan haastattelutilaisuuteen kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset ja niistä kopiot. Valintapäätökset lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse, valitulle myös kirjallisesti.


Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Rekommenderade jobb