Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuudet - Hyvinkään kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuudet

Haemme Hyvinkään kaupungin sivistystoimen varhaiskasvatukseen

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJIA

eri pituisiin, pitkäaikaisiin sijaisuuksiin palvelualueen eri päivähoitoyksiköihin.

Sijaisuudet alkavat syksyn 2019 aikana sopimuksen mukaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia työntekijöitä löytyy.

Varhaiskasvatuksen opettajan työtehtäviin kuuluu pedagogisen vastuun ottaminen lapsiryhmän toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja arvioinnista varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö ja tiimitaitoja, halua kehittyä ja kehittää työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys. Haussa huomioidaan myös valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Ennen valintaa edellytämme hakijalta rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Irma Paavonkallio
p. 040 769 4036, irma.paavonkallio@hyvinkaa.fi

Hyvinkään kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Hyvinkää, 05800 Hyvinkää

Hyvinkää on noin 47 000 asukkaan kaupunki Helsingin seudulla. Elämänlaatua tuovat lukuisat harrastusmahdollisuudet, turvallinen ympäristö ja erinomaiset liikenneyhteydet. Sivistystoimen tehtävänä on tarjota kaupunkimme asukkaille laadukkaita kasvatus- ja opetuspalveluita.

Tutustu työnantajaan