Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus - Oulaisten kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus

Oulaisten varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus ajalle 1.8.2019-31.12.2019 Laukkalinnan päiväkodissa. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Suunnittelusi lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista sekä perheiden osallisuudesta. Osaat toteuttaa toimintaa myös pienryhmissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Oulaisten kaupunki, sivistystoimisto, Lautatarhankatu 7 B, 86300 Oulainen. Kuoreen merkintä "Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus".

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Lisätietoja antavat päiväkodin varajohtaja Päivi Knuutila puh. 044-4793616 tai varhaiskasvatuksen johtaja Anne Järvenpää puh 044-4793287 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki
Osoite: Oulainen

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tutustu työnantajaan