test

Laihian kunta hakee Oravametsän päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 31.1. - 31.7.2022.

Oravametsän päiväkodissa sinulle on tarjolla monipuolinen työtehtävä, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonallasi yhteistyössä positiivisen, joustavan ja innostuneen työyhteisön kanssa. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta. Edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhdessä työyhteisön ja perheiden kanssa. Arvostamme innostuneisuutta, ratkaisukeskeisyyttä sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja!

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 26§) mukainen kelpoisuus huomioiden varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Kasvatustieteen kandidaatin tutkintoon edellytetään sisältyvän varhaiskasvatuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoon varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot.
Tehtävää täytettäessä huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat, joten jätä rohkeasti hakemus.

Oletpa sitten konkari tai vasta valmistuva, toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi työyhteisöämme!

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES mukaan. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.laihia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. päiväkodin johtaja Mari Laulaja, mari.laulaja@laihia.fi, puh 050 407 6168
Vt. varhaiskasvatuksen johtaja Marika Rajala, marika.rajala@laihia.fi, puh. 040 8436 725
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Laihia on kehittyvä ja elinvoimainen maaseutukunta, joka sijaitsee Pohjanmaalla, Vaasan välittömässä läheisyydessä. Erinomainen sijainti Vaasan kupeessa, alueen kasvava elinkeinotoiminta sekä erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Laihiasta vireän ja asukasluvultaan jatkuvasti kasvavan kunnan.

Laihia on viisaan euron kunta, jossa panostetaan järkevään taloudenpitoon ja peruspalveluihin. Yritystoiminta on vilkasta ja elinvoimaista. Kunnassa toimii useita eri teollisuudenalojen yrityksiä, jotka työllistävät merkittävän määrän henkilöitä. Laihia on myös tunnettu ystävällisistä ja palveluhaluisista pienyrittäjistään, joiden asiakkaiksi tullaan kauempaakin.

Vapaa-ajanviettoon kunnassa on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, hyviä liikuntapaikkoja ja vireää yhdistys- ja järjestötoimintaa.


Osoite: Laihiantie 50, 66400 Laihia
Laihian kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb