Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus - Petäjäveden kunta

Petäjäveden kunnan varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus ajalle 11.4.-31.10.2023. Sijaisuus saattaa mahdollisesti jatkua myös pidempään. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

Oletko innostuva, motivoitunut ja idearikas varhaiskasvatuksen osaaja? Haluatko työskennellä lapsen parhaaksi monipuolisessa työympäristössä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä? Tule joukkoomme Petäjävedelle toteuttamaan ja kehittämään laadukasta varhaiskasvatusta.

Odotamme sinulta joustavaa, ratkaisukeskeistä ja kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Arvostamme sensitiivistä ja ymmärtävää lasten kohtaamista, lasten ja perheiden osallisuutta sekä positiivista asennetta. Painotamme varhaiskasvatuksessamme luonto-ja ympäristökasvatusta, tunne- ja turvataitoja sekä työhyvinvointia. Kokemus esiopetuksessa työskentelystä on eduksi.

Tarjoamme työhyvinvoinnin tueksi kulttuuri- ja hyvinvointiseteleitä. Meillä on kilpailukykyiset palkat, jotka määräytyvät paikallisesti sovitun palkkaportaikon mukaan 2616 - 2825 €/kk vastuualueiden ja työn vaativuuden perusteella.


Kelpoisuusehdot määräytyvät lain 540/2018 mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaikaa jatkettu, hakemus tehtävään on jätettävä 28.3.2023 mennessä.

Hakemuksen tulee sisältää selvityksen koulutuksesta ja aikaisemmasta työkokemuksesta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistamme mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun henkilön on toimitettava rikosrekisteriote.

Lisätietoja

https://peda.net/petajavesi/varhaiskasvatus/petäjäkallio

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Vilhunen puh. 040 074 7387, sanna.vilhunen@petajavesi.fi

Lisätietoja

Petäjäveden kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Petäjävesi on luonnonläheinen ja viihtyisä 4000 asukkaan hyvinvointikunta 25 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Meidät tunnetaan perhe- ja yritysystävällisyydestä sekä UNESCOn maailman-perintökohteesta - Petäjäveden vanhasta kirkosta. Viemme kuntaa 2020-luvulle kuntalaisten, päättäjien ja virkamiesten hyvällä yhteistyöllä sekä rohkealla ja luovalla asenteella. Työssä uskomme yhteisöllisyyteen, työniloon ja työssä kehittymiseen.


Osoite: Mäkitie 3, 41900 Petäjävesi
Petäjäveden kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb