Varhaiskasvatuksen opettajan toimet

Tervetuloa työskentelemään Mynämäen varhaiskasvatukseen. Tarjoamme sinulle hyvän, lämminhenkisen työilmapiirin, jossa työtä tehdään yhdessä toimintaa kehittäen ja arvioiden.
Haettavana on kolme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimipaikkana työn alkaessa Pikkulaurin päiväkoti.

Arvostamme ammatillista työotetta, sensitiivistä vuorovaikutusta, lasta ja perhettä kunnioittavaa ja osallistavaa asennetta sekä halua olla aktiivisesti mukana lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena. Iloinen ja hyväntuulinen työote saa näkyä!

Uusi, seitsemän ryhmän päiväkotimme isoine pihoineen sijaitsee aivan Mynämäen keskustassa. Meillä ovat palvelut ja luonto lähellä, Turkuun meiltä on vain 30 km. Toivomme sinulla olevan vahvaa pedagogista osaamista ja halua nähdä asiat lapsen silmin. Tervetuloa mukaan tekevään, innostuneeseen ja kokeilevaan työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §)mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005) ja asetus nro 608/2005.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Valittujen on viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Noudatamme vakituisissa työsuhteissa kuuden kuukauden koeaikaa. Mynämäen kunta on savuton työpaikka.


Hakemukset lähetetään 12.4.2021 klo 16.00 mennessä kuntarekryn kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä hakemukseen mukaan.

Lisätietoja

http://www.mynamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Pikkulaurin päiväkodin johtaja Minna Iltanen p. 044 4356626 minna.iltanen@mynamaki.fi
Varhaiskasvatusjohtaja Erja Santanen p.044 4356623 erja.santanen@mynamaki.fi

Mynämäen kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Kotipellontie 6, 23100 Mynämäki

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kehittyvän ja innostavan työyhteisön. Mynämäen kunta on savuton työpaikka.

Suggested jobs