Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettajia (6) - Pirkkalan kunta

Tule mukaan osaavaan joukkoomme!

Pirkkalan varhaiskasvatuksen laadun takaavat toimivat rakenteet, kehittämismyönteinen ilmapiiri sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Olemme ylpeitä varhaiskasvatuksen laadusta Pirkkalassa.

Haemme kuutta varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 01.08.2022-30.06.2023 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu tehdä tiivistä yhteistyötä henkilöstön, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Palvelussuhteen alkaessa tehtävät sijoittuvat eri varhaiskasvatuksen yksiköihin, jotka tarkentuvat hakuprosessin aikana. Mahdollisia sijoituspaikkoja ovat ainakin Pereen päiväkoti ja Soljan lastentalon varhaiskasvatus.

Arvostamme vahvaa varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista, hyviä tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä ottaa vastuuta tiimin ja työyhteisön toimintakulttuurin pedagogisesta kehittämisestä. Pidämme tärkeänä kasvattajan sensitiivisyyttä, kykyä ja halua ohjata lapsen oppimisprosessia ja toimintaa osallisuutta vahvistaen
Odotamme sitoutumista myönteisen työskentelyotteen yhteisölliseen rakentamiseen, positiivisen pedagogiikan hengessä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Valittujen tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Työsuhteiden täyttämisessä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38 tuntia 15 min /vko ja työ on päivätyö. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nonna Vallikari 050 301 6135
Päivi Piirto 050 4133997
etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb