Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettajien/hoitajien sijaisuus - Laukaan kunta

Haemme Laukaan kuntaan lyhyisiin sijaisuuksiin varhaiskasvatuksen opettajia ja lastenhoitajia mahdollisimman pian alkaen.

Laukaan varhaiskasvatuksen painopistealueita ovat luonto- ja liikuntakasvatus sekä pienryhmätoiminta. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön. Meillä on hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja oman työn kehittämiseen. Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sijoittuu työskentelemään 0-6-vuotiaiden lasten parissa.

Viikkotyöaika 38h 15min, noudatamme tehtävässä 4kk:n koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Haastattelut tehtävään toteutetaan sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maria Kankkio
Varhaiskasvatuksen johtaja
Puh. 040 504 2139
Maarit Jokela
Päiväkodinjohtaja, Lievestuoreen päiväkoti
Puh. 040 017 8446
Minna Ahonen
Päiväkodin johtaja, Leppäveden päiväkoti
Puh. 040 571 1026

Lisätietoja

Laukaan kunta, Sivistyspalvelut, Esiopetus ja varhaisksvatus

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Rekommenderade jobb