Varhaiskasvatuksen opettajien sijaisrekisteri - Salon kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettajien sijaisrekisteri

SIJAISUUKSIIN ILMOITTAUTUMINEN
Salon kaupungissa on avoinna varhaiskasvatuksen opettajan lyhyempiä ja pidempiaikaisia sijaisuuksia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018 § 26) mukainen tai varhaiskasvatuslain siirtymäsäännöksen (75 §) mukainen kelpoisuus.
Tehtävässä tarvitaan laaja-alaista pedagogista varhaiskasvatuksen osaamista. Luemme eduksi kelpoisuuden toimia esiopetuksessa.
Sijaishaussa huomioimme myös alan opiskelijat.

Työmääräyksen pituudesta riippuen työsuhteeseen otettavan henkilön on ennen sijaisuuden alkamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä voimassa oleva lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Otteen saa oikeusrekisterikeskuksesta.
Osa pidemmistä sijaisuuksista sekä vakinaiset tuösuhteet laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Salon kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, ota yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.
Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.
Valitulle asetetaan koeaika (max. 6 kk).
Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja antaa rekrytointiasiantuntija Virpi Roos-Rantanen 02 7782278 tai virpi.roos-rantanen@salo.fi

Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Salo

Salossa yhdistyvät kymmenen kunnan voimavarat uudenlaisena, elinvoimaisena ja monipuolisena 53 000 ihmisen toimivana kotikaupunkina. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat ja sujuvat, mutta toisaalta monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen on osa kaupunkiamme. Salo on kansainvälisestikin tunnettu langattoman tiedonsiirron osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3700 alansa ammattilaista. Lisätietoja: www.salo.fi ja www.saloon.fi

Tutustu työnantajaan