Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen Perhetyöntekijä - Isonkyrön kunta

Isonkyrön kunnan varhaiskasvatukseen haetaan Perhetyöntekijä ajalle 1.9.2022 -31.12.2023.

Olemme Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva innovatiivinen ja innokas kunta. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja luomme nykyhetkeen soveltuvia toimintamalleja kuntalaisten parhaaksi. Isokyrö on rento ja rohkea työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Tavoitteenamme on olla tulevaisuudessa entistä useamman kuntamme perheen tukena heidän omassa elinympäristössään. Haemme nyt toimeen tarttuvaa varhaiskasvatuksen PERHETYÖNTEKIJÄÄ, varhaiskasvatuksen ja neuvolapalvelujen tiimiin.

Perhetyöntekijänä toimit perheiden omana työntekijänä vastaten työprosessien etenemisestä yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti, painottaen kasvatustyöhön annettavaa apua. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Tiimissämme pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja vaikuttamaan aidosti uuden tiimin työskentelyyn. Työn sisällön määrittää perheiden tarpeet. Työskentelymme on tavoitteellista ja vaativaa, ja teemme sitä yhdessä hyödyntäen asiantuntijoiden tukea organisaatiossamme.

Työskentely tapahtuu koko kunnan alueella, joten sinulla tulee olla valmiudet tehdä liikkuvaa ja itsenäistä työtä. Sinulla on ajokortti ja oma auto käytössäsi. Arvostamme joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista, kehittämismyönteistä ja asiakaslähtöistä työotetta. Odotamme sinulta vahvaa moniammatillista työotetta ja osallisuutta edistävää vuorovaikutusta lasten ja perheiden kanssa.
Työaika on pääsääntöisesti arkityötä. Tarjoamme sinulle iloisen ja ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi perehdytyksen, tiimin ja esihenkilön täyden tuen. Meillä pääset osaksi kehitysmyönteistä työympäristöä.

Mitä tarjoamme?
- ketterän, kehittyvän ja vakaan kunnan työnantajana
- tiimiesimiehen läsnäolon ja tuen työarjessa, sekä pienten tiimien tiiviin työyhteisön
- palkkauksen, jossa huomioidaan erityisosaaminen
- koulutusmahdollisuuksia tukevan työnantajan

Jos tunnistit itsesi ja haluat olla osa energistä porukkaamme, ota yhteyttä varhaiskasvatusjohtajaamme, joka mielellään kertoo sinulle lisää. Odotamme innolla, että pääsemme tutustumaan juuri Sinuun!

Kelpoisuusvaatimuksena työhön on Sosionomi (AMK) tutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Pyydämme jättämään hakemuksen CV:n kanssa sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta. Lisätietoa voi kysyä Isonkyrön kunnan varhaiskasvatusjohtajalta sinikka.tapio@isokyro.fi tai 050-4394033.

Mahdollisen valintasi jälkeen ja ennen työn vastaanottamista Sinun tulee esittää rikosrekisteriote laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Arkeemme voit kurkistaa Instagramissa @elamaasuurempivaka

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sinikka Tapio, varhaiskasvatusjohtaja, Sähköpostiosoite; etunimi.sukunimi@isokyro.fi tai 050-4394033.

Lisätietoja

Isonkyrön kunta, Varhaiskasvatus
Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö
Isonkyrön kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb