Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettaja - Kotka Stad

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajan määräaikainen työsuhde 18.10.2021 - 31.12.2022.

Hakuaikaa on päätetty jatkaa 1.11.2021 asti. Aiemmin hakeneet otetaan huomioon.

Oletko sinä etsimämme osaaja, joka tarttuu tilanteisiin ja haluaa olla mukana kehittämässä varhaiserityiskasvatusta? Odotamme sinulta rohkeutta toimia asiantuntijan roolissa, kiinnostusta päivittää osaamistasi ja olla mukana kehittämistyössä. Määräaikaisessa työsuhteessa korostuvat pienennettyjen ryhmien rooli sekä resurssierityisopettajan työmallin kehittäminen.

Kotkan varhaiskasvatuksessa on esiopetus mukaan luettuna noin 2000 lasta. Varhaiskasvatuksen erityisopettajia on yhdeksän ja he työskentelevät omilla pienalueilla. Kotkan varhaiskasvatuksessa kannustamme hyvän huomaavaan pedagogiikkaan sekä lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, arvostava kasvatusyhteistyön toteuttaminen sekä myönteinen ajattelu. Työhön kuuluu varhaispedagogiikan tukitoimien, kolmiportaisen tuen asiantuntijuuden ja koordinoinnin toteuttamista yhteistyössä kasvatus- ja opetushenkilöstön kanssa. Työskentelyn tukena ovat aktiiviset vertais- ja kehittämisverkostot.

Etsimme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, joilla on lain 540/2018 mukainen kelpoisuus ja erityisopetuksen tehtävään ammatillisia valmiuksia antavat opinnot (asetus 608/2005) tai kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Työ on päivätyötä. Palkkaus on OVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2862,98 €/kk. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Tehtävään valittujen on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen
jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatusjohtaja Raili Liukkonen, raili.liukkonen@kotka.fi, puh. 040 055 6296 tai varhaiskasvatuksen kehittämissuunnittelija Pia Eskola, pia.eskola@kotka.fi, puh. 040 546 4279.

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb