Skip to main content
test

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa on haettavana

YKSI (1) MÄÄRÄAIKAINEN VARHAISKASVATUKSEN RESURSSIERITYISOPETTAJAN TOIMI

Oletko etsimämme kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen tuen ammattilainen? Arvostat osallisuutta ja olet valmis luovaan ja ratkaisukeskeiseen työtapaan tukeaksesi lasta ryhmässä. Tule täydentämään ammattitaitoista joukkoamme omalla osaamisellasi ja näkemyksilläsi.
Haemme varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajaa kehittämään uutta tehtävänkuvaa varhaiskasvatuksen tuen toteuttamiseen Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä avustuksella. Tehtävä on määräaikainen 1.8.2022 - 31.7.2023.
Laadukas inklusiivinen pedagogiikka on meille arvo. Lapsiryhmissämme työskentelee pääsääntöisesti kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Nokialla on yksitoista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa, jotka muodostavat säännöllisesti kokoontuvan asiantuntija- ja vertaisyhteisön.

Tehtävä sijoittuu Lauttalan päiväkotiin. Resurssierityisopettaja toimii alustavan suunnitelman mukaan yhdessä lapsiryhmässä osan päivästä kolmena päivänä viikossa. Hän vastaa ryhmän erityisopetuksesta, lasten tuen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista yhteistyössä muun henkilöstön kanssa sekä kehittää ja vahvistaa erityispedagogista osaamista ryhmässä. Lisäksi tehtävään kuuluu 2-3 yksityisen päiväkodin tuen konsultaatio ja lasten tuen suunnittelu ja arviointi.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

-varhaiskasvatuksen inklusiivisen tuen asiantuntijuutta
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
-itsenäistä työotetta, harkintakykyä ja suunnitelmallisuutta
-kykyä toimia haastavissa tilanteissa ja ongelmanratkaisutaitoja
-kykyä soveltaa uutta tietoa
-lainsäädännön tuntemusta

Tehtävää täytettäessä otetaan huomioon vain kelpoiset hakijat. Varhaiskasvatuksen henkilöstön kelpoisuus määräytyy Varhaiskasvatuslain (540/2018) asetuksen (608/2005) mukaisesti. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka 2865,49 euroa.
Valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6§ 2 mom.) viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Haastatteluun kutsuttavia pyydetään tuomaan haastattelutilaisuuteen kelpoisuuden osoittamat alkuperäiset todistukset ja niistä kopiot. Rekrytointi voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.
Valintapäätös lähetetään kaikille hakijoille sähköpostitse, valitulle myös kirjallisesti.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut sähköpostitse:
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Marika Velling
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle.

Nokian kaupungin varhaiskasvatus tunnetaan koulutusmyönteisyydestä, vahvasta pedagogiikasta ja kehittävästä työotteesta. Olemme UNICEF:n lapsiystävällinen kunta ja edistämme toiminnassamme lasten oikeuksien toteutumista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme! Hyvinvointiasi tukevat Terveystalon työterveyspalvelut.


Osoite: Haavistontie 3, 37140 Nokia

Rekommenderade jobb