Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen resurssiopettaja - Fredrikshamns stad

Tule kanssamme rakentamaan ja kehittämään Haminaa - maailmanluokan pikkukaupunkia!

Olemme rohkea, tulevaisuuteen katsova sekä asukas- ja yrityslähtöinen, juuri sopivan kokoinen maailmanluokan pikkukaupunki. Meillä palvelut ovat sujuvia ja liikkuminen helppoa. Hamina-Kotka Satama, Googlen palvelinkeskus, monipuoliset tapahtumat ja vapaa-ajan palvelut tekevät meistä kansainvälisen, aktiivisten asukkaiden kaupungin.

Haemme

VARHAISKASVATUKSEN RESURSSIOPETTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 asti.

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen resurssiopettajaa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoituksella varhaiskasvatuksen tuen uudistamisen edistämiseksi vuosille 2022-2023. Varhaiskasvatuksen resurssiopettajan työ kohdentuu eri toimintayksiköihin lapsen / lasten tuen tarpeen mukaisesti.
Varhaiskasvatuksen resurssiopettaja työskentelee osana varhaiserityiskasvatuksen tiimiä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus).
Varhaiskasvatuksen opettajien toimien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain 540/2018 mukaan.
Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat, joilla on muu varhaiskasvatuksen koulutus sekä vahva erityispedagoginen osaaminen.

Tehtävässä vaaditaan erityispedagogista osaamista sekä kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä. Lisäksi edellytämme hyvää varhaiskasvatussuunnitelman ja varhaiskasvatuksen oppimisympäristöjen sekä monipuolisten työtapojen tuntemusta.
Eduksi luemme hyvät tiimityötaidot, kannustavan ja ratkaisukeskeisen työotteen sekä taidon kehittää ja hyödyntää uusia työmenetelmiä yhdessä työyhteisön kanssa. Hankkeen toteutukseen sisältyy mahdollisuus koulutuksiin.

Haminan kaupungilla saat mukavan työyhteisön sekä osaavat ja kehittämisestä innostuneet työkaverit. Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä ja pääset osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Saat myös käyttöösi ePassin hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaedun. Haminan kaupunki on savuton työpaikka.

Työehtoja koskevat määräykset ja ovat KVTES:n ja palkkaus soveltuvilta osin OVTES:n mukaiset. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki kirjaamo PL 70, 49400 Hamina
Valitun on ennen työn alkamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Hakemukset 5.10.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Kirjaamo, PL 70, 49401 HAMINA.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa varhaiserityiskasvatuksen suunnittelija Elina Tulkki, elina.tulkki@hamina.fi. Kelpoisuus- ja muut todistukset tarkistamme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/asukkaalle/kasvatus-koulutus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiserityiskasvatuksen suunnittelija Elina Tulkki, elina.tulkki@hamina.fi.

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Hamina on viehättävä, noin 20 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!


Osoite: Puistokatu 2, 49400 Hamina

Rekommenderade jobb