Varhaiskasvatuksen resurssityöntekijä

Posion kunta etsii varhaiskasvatuksen ammattilaisia varhaiskasvatuksen eri tehtäviin.
Posion päiväkoti tarjoaa päivähoitoa ja ympärivuorokautista vuorohoitoa luonnonkauniissa n. 3100 asukkaan kunnassa.

Posion kunnan varhaiskasvatus hakee eri pituisiin sijaisuuksiin ja resurssityöntekijäksi varhaiskasvatuksen opettajia, lastenhoitajia ja perhepäivähoitajia. Lisäksi tarvitsemme lisäresurssia 2 vuotisen esiopetus pilotin vuoksi.
Voit olla joko opiskelija tai jo alalle valmistunut ammattilainen.
Työ on päivätyötä sekä kaksi- ja kolmivuorotyötä tarpeen mukaan.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työehtosopimuksen mukaan.
Posion kunta on savuton kunta.

Ilmoittaudu varhaiskasvatuksen sijaisrekisteriin täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa. Pidäthän myös yhteystietosi ajan tasalla, sillä se on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Otamme yhteyttä työnhakijaan haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Pyydämme hakijaa esittämään myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisen voimassa oleva rikosrekisteriotteen.

Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Lisätietoja

https://www.posio.fi/
https://www.posio.fi/lapsiperheet/

Tutustu työnantajaan

Vs. varhaiskasvatuksen vastaava Tiina Krank, puh 040 8012390, tiina.krank@posio.fi ja hyvinvointipalvelualueen palvelujohtaja Marjo Paloniemi puh 0408012370, marjo.paloniemi@posio.fi

Posion kunta, Hyvinvointipalvelut, Sivistyspalvelut, Päivähoito
Osoite: Aholantie 6, 97900 Posio

”Posio on pieni ja kaunis kunta metsien ja vaarojen keskellä. Posio on avarakatseinen ja kestävästi kehittyvä kunta luonnonkauniissa eteläisessä Lapissa. Kunnassa on yksi neliökilometri maata jokaiselle asukkaalle. Täällä on tilaa hengittää”. Olemme lähellä kaikkea: kunnan taajamasta Rovaniemelle on matkaa 135km, Ouluun 225km ja Kuusamoon 60km.

Posion kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs