test
Varhaiskasvatuksen ryhmäavustaja - Laukaan kunta

Haemme Laukaan varhaiskasvatukseen määräaikaisiin työsuhteisiin kahta varhaiskasvatuksen ryhmäavustajaa ajalle 1.2.2022-31.5.2022. Haettavat tehtävät ovat Leppäveden alueella. Työnhakijoilta edellytetään kykyä toimia kaiken ikäisten lasten (1-6v.) parissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, sensitiivisyyttä ja joustavuutta työtehtävien suorittamisessa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi ja tarvittaessa olet valmis siirtymään työpisteeltä toiselle. Arvostamme aiempaa kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toiseen työsuhteeseen haemme viittomakielen taitoista henkilöä.

Työaika tehtävissä on kokoaikainen (38,25t/h) ja työsuhteessa noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hannele Haapsalo, varhaiserityiskasvatuksen palvelupäällikkö
Puh. 040 667 1223

Lisätietoja

Laukaan kunta, Sivistyspalvelut, Esiopetus ja varhaisksvatus

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.


Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Rekommenderade jobb