Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Limingan kunta

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Liminka on nuorekas ja kehittyvä kunta Oulun seudulla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Oulun kaupungista. Limingan kunnan valttikortteina ovat erinomainen sijainti valtateiden varressa ja lentokentän läheisyydessä sekä nuorekas väestörakenne.

Limingan kunnan varhaiskasvatuksessa on jatkuva rekrytointi lastentarhanopettajien, lastenhoitajien ja ryhmäavustajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Tarvitsemme sijaisia päiväkoteihin eripituisiin sijaisuuksiin lyhyelläkin varoitusajalla. Varhaiskasvatuksen sijaisilta edellytetään 18 vuoden ikää, aktiivista työotetta, vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta alalle.

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Limingan kunnan varhaiskasvatuspalveluiden sijaisuuksiin. Haemme sijaisrekisterin kautta sijaisia alle kuuden kuukauden mittaisiin määräaikaisuuksiin ja lyhyisiin sijaisuuksiin. Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.

Lastentarhanopettajan, lastenhoitajan ja ryhmäavustajan sijaisuuksiin edellytetään opetus- ja/tai kasvatusalan opintoja tai varhaiskasvatuksen opintoja.

Lähetettyäsi hakemuksen ota yhteyttä Monetra Rekrytointipalveluihin tapaamisajan sopimiseksi. Henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Opiskelijoilta tarkistetaan ajantasainen opintosuoritusote. Tapaamisessa soveltuvien henkilöiden hakemukset aktivoidaan sijaisrekrytointijärjestelmään.

Sijaisuuksia voidaan tarjota keikkakalenteriisi, tekstiviestillä tai puhelimitse. Pyydämme pitämään käytettävyyskalenterin ajan tasalla ja päivittämään hakemusta säännöllisesti.

Rikostaustaote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti edellytetään esitettäväksi, kun työ- tai virkasuhde on voimassa yli kolme kuukautta.

Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Tutustu työnantajaan

Monetra Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu
Varhaiskasvatuksen sijaisuuksia hakevat: p. 040 584 8219
sijaisrekrytointi@monetra.fi

Limingan kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: -, Liminka

www.liminka.fi