test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Kangasalan kunta

Kangasalan kaupungin varhaiskasvatus käyttää sähköistä rekrytointia sijaisten rekrytoinnissa. Jos olet kiinnostunut tekemään eri pituisia sijaisuuksia varhaiskasvatuksen opettajan, varhaiskasvatuksen hoitajan tai varhaiskasvatuksen avustajan tehtävissä eri päiväkodeissamme, täytäthän hakemuksen ja ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät kyseessä olevan tehtävän henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain ja asetuksen mukaisesti. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset pätevyyden vahvistamiseksi. Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Päiväkodinjohtajat tai päiväkodin vastuuhenkilöt voivat tarjota sijaisuutta myös puhelimitse.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksiköiden johtajat

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb