Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Kiinnostaako sinua työskentely varhaiskasvatuksen arjessa? Koetko olevasi parhaimmillasi hyvässä työporukassa, jossa voit jakaa osaamistasi, oppia uutta ja kehittää yhdessä varhaiskasvatuksen toimintaa?

Uuraisten kunnan varhaiskasvatuspalvelut hakee varhaiskasvatuksen osaajia opettajien ja lastenhoitajien sijaisuuksiin.

Olet etsimämme ammattilainen, jos omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kehittävän ja kannustavan työotteen. Olet positiivinen, joustava, innostunut työstäsi ja haluat kehittää varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Meillä pääset tekemään sijaisuuksia, kun varhaiskasvatuksen pääaineopiskelijana olet suorittanut varhaiskasvatustieteen perusopinnot tai sosionomiopiskelijana, kun olet suorittanut perusopinnot ja suuntautumassa varhaiskasvatukseen. Lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on samoin varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Sijaisuuksia pääsee tekemään jo opiskeluvaiheessa, kun opinnot ovat edenneet tarpeeksi pitkälle.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Sijaisuuksiin on jatkuva haku.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anu Niemi
vs. varhaiskasvatusjohtaja
p. 0400 796 553
anu.niemi@uurainen.fi

Lisätietoja

Uuraisten kunta, Sivistystoimi, Päivähoito

Uuraisten kunta on pieni, aktiivinen, n. 3700 asukkaan kunta. Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.


Osoite: Virastotie 4, 41230 Uurainen

Suggested jobs