Varhaiskasvatuksen sijaisuuksia, Sastamala

Haemme Sastamalan varhaiskasvatukseen varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien työtehtäviin sijaisia eri pituisiin ajanjaksoihin.

Toimintayksiköitä ovat pääasiallisesti päiväkodit ja koulujen yhteydessä toimivat esiopetusryhmät.

Sijaisuuksissa edellytetään vähintään 18 vuoden ikää ja toivomme alalle soveltuvaa koulutusta tai opintoja tai aiempaa työkokemusta. Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen pätevyys, mutta myös mahdolliset epäpätevät hakijat otetaan huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Ilmoittaudu sijaiseksi täyttämällä sähköinen hakemuslomake osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haastattelun jälkeen esimiehet voivat tarjota sijaisuuksia.

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.sastamala.fi

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatuksen päällikkö Jarmo Korhonen puh. 040 482 1420 ja tietoa yksiköistä ja muista esimiehistä https://www.sastamala.fi/sivu.tmpl?sivu_id=3518

Sastamalan kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Asemakatu 9, 38210 Sastamala

Sastamala, Herra Hakkaraisen ja Pukstaavin kirjakaupunki, sijaitsee 50 km päässä Tampereelta. Asukkaita Sastamalassa on noin 25 000. Henkilökuntaa kaupungissamme on noin 1800. Tule kansamme kehittämään kaupunkiamme ja sen palveluita. Tarkemmin voit tutustua kaupunkiimme www.sastamala.fi.